O julen varar ända till påska....

346465-72Heter det ju i visan har jag för mig!  Men vi tar nyår först!  Det firar jag hos min syster Elisabet o hennes man Erland utanför Hjo. Min andra syster o hennes man Jan kommer hem från Madeira precis efter nyår. Dom bor i Hjo så dom kommer jag ochså att träffa! För övrigt kommer min kompis Lars hit till Askersund helgen efter är planerat. Änderna är så tama så det ochså nån sorts kompisar det ochså. Idag på rundan såg jag ochså den skadade gåsen(ena vingen) igen. Jag såg honom på nära håll men på bilden skymtar han ute i vattnet. Har inte sett gåsen på ett par dar, tyckte han såg mager ut?!

All right, igår fick Arsenal "bara" oavgjort mot Portsmouth borta, 0-0, och blev av med serieledningen till divorna från Man.United. Men jag måste erkänna att Man. United har ett grymt starkt lag! Det var inte lätt att skriva dom orden! I kväll blir det att se Manchester City mot Blackburn. Heja Svennis, han har verkligen tagit revanch på sina belackare, främst då de engelska sportjournalisterna! 

På tv 2 eller 1 följer jag en jäkla bra engelsk kriminalare, Död o försvunnen, som handlar bl.a. om 2 poliser i en spaningsstyrka som har satt sig i en mycket svår situation. Ja det är det minsta man kan säga! Ikväll kommer det 3 avsnittet av 6, spännande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0