Telefon,telefon...

Ja, idag har jag haft städning lätt o det brukar bli på torsdagar! Ja va är nu tung städning då?  Det är kanske o torka golv o torka bord o likn. förutom att använda dammsugaren o den för mig suveräna dammvippan. Ja, den är väl alla tiders dammvippan!

Telefonsamtal har jag haft, både min kompis i Örebro Rolf  o mellansonen Bengt ringde up. Rolf o jag prata om allt möjligt bl.a om att besöka Hindersmässan i Örebro nu i Januari som Sven-Arne prata om häromdan. Vi prata ochså om att besöka Fagertärn( känd för röda näckrosor) nu i vår eller sommar, fotboll, hur vi mådde(inga problem). Ann-Marie, Rolfs fru, brukar dra ut utdrag ur jobbdatan av min blogg så Rolf får följa mina "eskapader" Kul! Vi prata bra länge å det brukar vi göra!

 Med Bengt blev ochså ett långt samtal, Jag brukar ju höra hur klanen har det där nere i Simrishamn. Klanledaren bor ju numera i Askersund men det går säkert bra ändå Det verka bra, alla är friska o krya o det är väl huvudsaken! Klanledaren har det bra i sin hembyggd, det gläder dom säkert. Det är ju inte långt till Örebro med omgivningar.

Bengt o Lena o barnen o en annan familj skall fira julen ovanför Sälen tror jag det var! Även kusin Viktor skall följa med! Viktor (9 år) är jätteduktig i tennis bl.a. o gick till kvartsfinal igår i10-årsgruppen.  Viktor tränar o spelar i  tennisklubben Fair Play i Ystad. Ja, Viktor ringde ju igår o prata om hur bra det gått! Heja Viktor!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0