Vädret....

Ja, idag var det -6 när jag gick ut på min runda. När jag kom hem efter 1 ½ timme var det +0,5 och i skrivande stund, 14:00 är det +1,2. Det hänger  regn i luften verkar det som. Så nu kan man väl säga att det blir höst igen!
Det här med vädret har jag alltid tyckt vara intressent, det är ju ganska viktigt för en som är ute nästan varje dag! O inte bara det. Jag tycker det är intressant o lära sig hur det funkar, vindarna runt högtryck o lågtryck t.ex. för dom rör sig ju åt motsatt  håll, kolla radarbilder på åska, regn o snö m.m..

Läste på nätet i nån tidning att i söder, Götaland o s:a Svealand, var det stor risk för att det inte blir nån vit jul, synd i så fall! Dimma, blåst, +grader o regn är det säkert en del som tycker om så här års, men inte jag!

 Jag tycker iallafall att det intressant med metreologi. Vill man göra ingenting av nånting så kan man ju säga så här- vädret va f-n det kan man ju inte göra nått åt, det blir som det blir!- Ja, likgiltighet för saker o ting är kanske bäst då behöver man ju inte engagera sig, men fy f-n sicket liv!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0