HBT vad var det egentligen?

Sen gick jag in o titta i gårdagens Nerikes Allehanda där det förekom, Just det det stod något så här att  om att nu skulle den borgerliga majoriteten ta utmaningen ang vara bäst  bland städerna i Sverige att vara bäst på HBT. Nånting sädant stod det. Alltså H står för homosexuella, B för bisexuella och T för transar.
                          Ja, var det inte lika viktigt när socialdemokraterna hade makten i Örebro, det är ju inte så länge sen.
Sen funderar jag på varför allt blir så fanatiskt så att allting skall gå så snabbt. Dom här som jag kallar för feministfundamentalisterna är ju så radikala o tjatiga att dom gör de sansade feministerna en s.k. björntjänst
Nu börjar jag tro o ana att vissa i gayrörelsen börjar på o tjata o bli lika fanatiska som en del i feministrörelsen. Och dom som redan är anti mot de mest radikala i gayrörelsen dom kommer att fjärma sig ännu längre ifrån den.
                           För mig som är heterosexuell är det ju naturligare att kyssa en kvinna än en man. Om nu en man vill kyssa en man eller en  kvinna en kvinna är det upp till dom som känner för det. Men jag tycker: Tjata inte så förbaskat om det o gör inte så stor, aggressiv affär av det, då kan det ju verkligen ses som ännu mer onaturligt av dom som inte klarar av att se att det finns människor som är annorlunda!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0