Jo, det blev en e.m. runda.


Men det var ingen bra runda. Det var länge sen jag blev så trött. Jag var redan trött efter halva. Är det kroppen som är så invand med morgonrundor? ÄH, det tror jag inte. Nån gång har man väl lov o bli trött.
                                      Kalle parakit har skrikit lite i kväll. Har lagt märke till att  han skriker innan han skall äta. Det gör han även när jag sitter vid datan.t.ex. i ett annat rum. Går jag då ut i köket där han sitter börjar han äta efter ha sprungit några rundor o skrikit. Börjar han köra med mig? Kanske han behöver stöd vid måltiden.  Nåja, han har ju inte varit här mer än en vecka. Vaksamma på ljud är dom här fåglarna ochså.  När dom spelade Peter Le Marc i radion på kvällskvisten börja han skrika o springa runt. Honom gilla Kalle inte alls. Får spela lite Macedonisk folkmusik för honom, det hoppas jag han gillar bättre! Ja, det kul o studera dom här fåglarna. Sen har dom olika personligheter ochså. Kalle verkar arta sig bra. Nån jag har haft sprang runt i buren o skrek emmelanåt i nästan 2 veckor
                                Fotot är taget från rundan mot Stjernsunds slott som syns till vänster. Kameran jag har är bra men det här är alltså så mycket jag kan zooma in med den. Ja, en lottovinst så blir det en med större möjligheter!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0