Fotoblogg till en del, är det ju!


O det är ju inget fel! ibland blir det liknande foton, tar ju så många. Det svåra är att ta på vilt som jag sett. Har för lite zoom på kameran. När jag köpte kameran var jag inte så intresserad av att fota som  nu!  All right det får duga Som synes har det blivit mer snö, alla tiders! Men det är jobbigare o gå, inte konditionsmässigt men för vänsterbenet. Idag fick jag känning av ichias men det har jag haft i många år, från o till. men det går ju ändå, huvudsaken! Fotot här är  taget från första slingan.

Jaa, sen kom jag till hembyggdsgården via andra slingan i hembyggdsparken. Det vi ser på fotot är den gamla smedjan som används av "gubbarna" ibland! Inga spår av några vilda djur såg jag idag. Bara av hundar o katter!

Sen kom jag ner på strandpromenaden. Det här fotot är från början kan man säga. Strandpromenaden går även på "andra" sidan sjön men den går  i en halvcirkel. Det tänker man inte på när man går. När man kommit fram längst till vänster på fotot så är det inte långt till hamnen.
                       Nu är det ju helg o allehanda sport, alla tiders. Jag har ändrat om mina rundor tidsmässigt, Nu går jag ut måndag,tisdag, onsdag, städ o pysseldag torsdag, ut på fredan o vilar lördag-söndag. Vila o vila , hjärnan är ju igång. Hoppas den räcker till för att få in nått på v-75!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0