I dag var det höst igen


Jaa, tänk vad det kan ändra sig på knappt 2 dar.  Rundan i dag gick utan något glattande o relativt bra. Nere vid sjön verkade änderna tro att det var vår i luften o det var ett jäkla kacklande o snattrande i vattnet. Inte en enda på land. O mitt ibland änderna, ankorna var ochså med i ruljangsen, simmade en kanadagås lugnt omkring. Några andra gäss syntes inte i omgivningen. Inte mycket folk heller.
                 Efter frukost o duschande begav jag mig till spelhålan o hämta v-75 program. Efter det for jag med cykeln  till Netto där jag handlade en del vardagsgrejs. På måndag eller tisdag blir det till att handla nötter, pepparkakor, en bit skinka m.m gott inför en julafton som blir vit? Ja, drömma kan man ju!  I kväll blir det "på "spåret", ett alldeles utmärkt program o lärorikt dessutom! Sen i helgen blir det sport, sport o åter sport, så då vilar datan! 
                       Apropå sport så har ett av mina barn-barn, Viktor, gått till semi-final i tennis i Fair-Play Cup i Malmö. Stor tävling för hela Skåne. Han spelar i åldersklassen 10 år.  Kvartsfinalen häromdagen vann han med 6-2 , 6-0. I morgon kommer han att spela semifinalen. Vi håller tummarna för Viktor som är verkligt duktig, det har jag själv sett och det talar hans tidigare resultat för tycker en stolt farfar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0