In i dimman!


Rundan idag gick i dimmans tecken. Det här fotot är taget från slutdelen av första skogsrundan och till höger börjar  jag nästa runda, den genom hembyggdsparken. Som synes finns här en del hyreshus. Den enda fördelen med att bo där tycker jag skulle vara närheten till hembyggdsparken med hembyggdsgården. Sen efter parkrundan kom jag ner till sjön. Oj, vad där var dimmigt. Sån dimma har jag inte sett sen jag flytta hit till Askersund. Det var inte lönt o fotografera ens.
 Ja, rundan gick bra som vanligt o vänsterbenet hänger med trots att jag går med mina grova kängor, visserligen lätta men ändå. Det är alldeles för kallt o gå i walkmanskorna o stundtals alldeles för glatt o snöigt har det ju ochså varit emellanåt!. Kängorna är jättesköna!
 I går ja! Vilken sportdag framför Tv:n. Skidor , skidskytte, handboll, ishockey o fotboll. V-75 4 rätt
                   Vi börjar väl med skidorna. Gick ju bra för Södergren trots testikeloperationen, sexa på 3-milen. Kalla blev 11 på dameras 15 km o Anna Haag nr 13, godkänt för båda tycker jag. Det är det här med höghöjd? Men idag visade damerna o speciellt Kalla o Haag att dom är att räkna med. Dom blev 2 i stafetten tillsammans med lindborg o Andersson som gjorde godkända lopp! Herrarna gjorde det ochså bra o blev 2 efter Norge, bara 2 sek efter.
                          När det gäller handboll så är svenska damerna bra men ojämna. förlorar alltid greppet i 2 halvlek. Trots det så blev det oavgjort mot topplaget i gruppen, Ryssland!
                            Skidskytte, tjaa, kollosalt ojämnt men en seger för Helena Jonsson!
                 Sen är det ju fotbollen. Mitt favoritlag i Spanien Barcelona slog Valencia med 4-0 på hemmaplan, utan Eto! Arsenal vann, Liverpool vann o Chelsea vann. Tyvärr vann ochså Man United med 1-0 på övertid mot Sunderland. I kväll hoppas jag att Real-Madrid får stryk mo Sevilla.
                                 I ishockeyn vann Djurgården mot Färjestad men det ser ändå mörkt ut!
 Sport är uppfriskande att se på och bra för en äldre mans sinnen! Liksom att hålla sig ajour via datan, blogga. O sen håller man fysiken uppe med rundorna!
       

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0