På banan igen!


I går var det error i blogg.se-systemet+ styrelsemöte SPF. Men i dag funkar det igen o nått möte var det inte heller. I natt hade kung Bore gjort ett litet  försök och det syntes ju när jag gick ut på min runda i det mulna vädret.

Så kom jag ner till strandpromenaden o då var molntäcket på väg att spricka upp. Ganska blaskigt var det o en massa vatten på de närliggande gräsmattorna och även på själva strandpromenaden. Nere i hamnen var det inte nån större aktivitet. Det här med småstäder, både för o nackdelar. När jag lämnade Örebro efter besöket med Thomas där, kände jag en viss saknad. Men sånt är livet. O det är ju inte så konstigt, jag har ju växt upp i stan! Ja, nu bor jag i Askersund, det är det som gäller!  Jag konstaterar fakta och jag trivs bra här!
                            Närke är ju ett väldigt vackert landskap, o litet. Naturen är väldigt omväxlande alltifrån Askersunds unika skärgård i söder till de s.k. blå bergen i norr , Kilsbergen. Det är inte utan att man längtar till våren o sommaren o de sköna cykelturerna som jag gör en gång varje vecka i princip. Cykeln står för närvarande i källaren med ganska nya däck. O där får den stå till det våras!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0