Sicket väder!


Efter gårdagens blåsande o vänsterbenets "bråkande" var det en helt annorlunda runda i dag, lugnt o mycket snällare vänster ben. Om nån undrar vad det är med vänster benet så är det artros och ichias som plågar mig lite ibland men regelbundet gående är bra om man har artros. Ja, höftkulan är nog lite "skrovlig" där den ligger o skaver i ledkapseln!

O gröna gräsmatter längs strandpromenaden i det 0-gradiga vädret. Gröna gräsmatter, jaa vi är ju ändå i Svealand. Nån julsnö som jag vill ha blir det nog inte. Var inne o titta på datan nyss. Men högtryck kommer vi o ha i flera dar o då kallt på nätterna!

Tjäna er ankor o änder o en god jul på er. O kan ni tänka er! Gåsen med den skadade vingen har dykt upp igen nere vid strandpromenaden och simmar omkring bland de andra fåglarna. Det är ett år sen jag såg den tror jag. Tyvärr fick jag inget foto på den. Den blev lite rädd o simmade utåt! Jag undrar hur gammal en gås blir o att den har kunnit överleva. Att det är samma gås vet jag, skadan är exakt på samma ställe som innan o det är på samma vinge!
                   Sen kom jag hem, åt och cyklade till Netto. På vägen stanna jag vid spelhålan och köpte en 50-kronors Harry inför kvällens x-tra v-75 som visas på tv 4 sport. Har skickat julkort både via posten o e-mejlen så det går runt i huvet på mig! Men för attan en GOD JUL på er (igen?)!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0