Tiden går fortare o fortare!


Då var det nyårsafton. Året har gått väldigt fort o 70 har jag blivit!. Jaa, frisk o stark är jag o för som jag tycker ett mycket meningsfullt liv. En sak har jag förstått o det är att jag har längtat upp till Närkesrötterna mer än jag trodde. En blir alldrig för gammal att ändra på saker o ting. Det är mitt liv det gäller. Vad jag är tacksam över är att jag har en klan o kompisar. Det är liksom lättare att ändra sitt liv då! 
                    En höjdare var ju mitt 70-års firande i Hjo då hela den närmaste släkten träffades o vi hade väldigt trivsamt tillsammans. Barn-barnet Tåtte var inte med men honom träffa jag senare i Simrishamn.  Jag tycker att jag alldrig har tråkigt nån enda dag men som vanligt var jag i Stockholm i slutet av maj(eliloppshelgen) med kompisen Lars. för min del var det 11 året i sträck tror jag. Jag var i Hjo ochså nån vecka efter 70-års dagen. Då var det stochampionatet på Axevalla som gällde.med svågern Erland. Kompisen Lars har varit på besök ett par gånger, kompisen Torbjörn o jag reste runt i Berslagen o Dalarna ett par dar. Kompisen Thomas var här några dar i november. Sonen Martin o hans familj låg över en natt innan firandet i Hjo. O i Örebro var jag o hälsa på mina kompisar sen barndomen, Rolf o Sven-Arne o vi var o hälsa på kusin Gunnar. Jag låg över hos Rolf och vi var o såg Örebro Sk tvåla dit Helsingborg på Bern Arena. Kompisen Torsten i Hammar o jag har nog ochså varit ute på en liten forvandring. Foto bloggbilder.aftonbladet.se
                  Ja, så har det varit! Har säkert glömt nått. Jo, har varit på några bussresor med SPF( pensionärsföreningen) o månadsmöten o styrelsemöten i nämnda förening.

                        Nu är det ju nyårsafton och det blev inget firande i Hjo med systrarna och svågrarna. Syster Elisabet o svågern skall besöka dottern Jonna i Göteborg. Hon och mannen Mikael har fått lille Anton i dagarna( första barnet)!
Så nu firar vi trettonhelgen i Hjo i stället! Erland kommer o hämtar mig på trettondagsafton. I kväll ska jag ta mig en liten tuting o bl.a. se Juniorkronorna spela mot Ryssland i Kanada. Matchen börjar 20:30 i TV-24.
                                  Med detta nytagna kort av Kalla önskar hon och jag övriga världen
       ETT GOTT NYTT ÅR!


                                                 

Kommentarer
Postat av: Fam ekblom i Viarp

Hej Farfar!



Vi önskar dig också ett riktigt gott nytt år!!



Kramar!

Martin, Sara, Viktor, Moa, Audi, Gösta, Tussie, Maja, Uffe, Henny, Leia, Smultron, Affe och Mio!

2008-12-31 @ 15:38:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0