Äntligen kom solen!

346465-115 I dag var det fint på rundan. Den vita anden o hans kompisar hade fått sällskap av en flock gäss, troligen kanadagäss! Såg inte riktigt i det födande solljuset. Tog en kort runda i mycket lugnt tempo då jag har ont i v. höften. ett pris som jag kanske får betala efter många mils motion under de sista 5 åren. Hoppas det är tillfälligt. Jag har iallafall gått ner från 98 kg till 82 kg! Lite "skit" får man ta, o tåla!
Läste på nätet att allt flr barn äter medicin mot sömnsvårigheter. Man får hoppas doktorerna som skriver ut medicinen vet vad dom gör. Det är ju så att äter man t.ex. sömnmedicin en lägre tid så kan det ge abstinens och oro o kanske ännu större sömnbesvär. På min arbetsplats hade vi en särskilld grupp som avgiftade folk med abstinens från psykofarmaca!  Hur som hellst är det ju beklagligt.
Läste ochså på nätet att regeringen tar tillbaks den föreslagna begränsningen av sjukförsäkringen till 75% även om man tar en tilläggsfärsäkring  för att få lite mer om man skulle bli sjuk. Upp till var och en tycker jag.  Bra regeringen att ni lyssnat på folk och olika instanser. Bra att ha en regering som som inser att dom tänkt fel! Smart ochså! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0