Det blev motionscykeln o musik i datan

Regn o rusk! Men vad gör det när man har motioncykel i sängkammaren o dessutom datan där ochså!   Men det är ju tråkigt att trampa på o på o på så måste jag höra på musik till! Musiken jag lyssnat på är mest värdsmusik(bl.a.  Zigenarmusic, Israelisk o grekisk musik)o rock Det sätter fart på benen. Jag cyklade enl mätaren över 3 mil. Sen sparar  det min höft Det märker jag när jag cyklar ute ochså Ja , det bara o köra sitt race, en får int ge sig!
I Närikes Allehanda i dag: står det att en man från Örebro åtalats för olaga hot.  Han sågade sig nämligen  med motorsåg in i en bastu där hans f.d. sambo satt o bastade. Ja alla sätt är bra utom dom dåliga säger man ju!
Koppar i alla former är eftertraktat i länet allt från koppar på kyrkor till vanlig koppartråd. Polisen i norra delarna har påträffat stulen koppar värd flera hundratusen!
En 77 årig man blev enligt egen utsago biten av en varg i ena örat när han var ute på harjakt. Detta är värdsunikt säger vargforskare! Mannen säger - Jag är absolut ingen varghatare!- Jag har en teori, vargen ville väl skydda hararna! Nä, nu är vi i fablernas värd igen!
I Expressen står det: förutom rån, våld o våldtäkter, sex,  Persbrandt, Carola(puh), idoljuryn, Peter Forsbergs come-back, nä det blev inte mer.
Imorgon kommer 2 barndomskamrater, Rolf o Sven-Arne från Gällersta ( Örebro) o hälsar på! Alla tiders!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0