Lite tidningsläsning...

Rundan idag gick bra, dock känningar i höften dock inte värre än igår!  Idag var gråvädret tillbaks men enl. SmhI skall vädret bli soligt i Askersund om nån dag o kallare, idag är det +3,5.
Talibanerna är på väg tillbaka i Afganistan enl. Aftonbladet. Oroar mig, känner mig som Rambo när jag hör ordet Taliban! Men de som hatar USA föredrar ju Talibaner. Det klart vill man ha en regim som hugger av händer på folk, stenar folk, har offentliga avrättningar och förtrycker kvinnor m.m. så kommer ju Afganistan bli som för ett par år sen, ä det bättre?
Nuvarande regeringen har tillsammans med polismyndigheten tagit tag i den ökande brottsligheten genom att bland annat börjat ta itu med de brottsliga mcgängen, dä bra det! Skulle gjorts för flera år sen i den då naiva ankdammen! Skrev en gång ett brev(email) till Bodström dåvarande justitieministern, att jag uppfattar det ibland som om att att myndigheterna tycker mer "synd om " de som utförde brotten än dom som blev utsatta för dom!
Reinfeldt leder över Sahlin i popularitet står det i en borgerlig tidning. Sahlin knappar in på Reinfeldt står det i en vänstertidning, ja,ja,
Lättklädda damer i tidningar, i annonser , i reklam o på affischer väcker folks vrede, inte min vrede jag har väl sett lättklädda damer förr! Kan det vara feministfundamentalisterna som är framme igen?! En av dom jämförde ju oss karlar med , ja just det, talibaner
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0