Mycket sport o tävling i helgen

Ja,nu har nästan hela helgen gått! En runda har det ochså blivit idag. När det gäller tävling så tänker jag på första deltävlingen till  melodifestivalen.  Att Amy Diamond gick direkt vidare var helt all right men Christer Sjögren....ja smaken är som baken den är delad. En annan tycker inte om modern jazz o den sorts musik som Christer Sjögren representerar annars kan jag lyssna på det mesta från världsmusik till hårdrock och klassisk musik m.m. Men som sagt säger man Lasse Stefans till mig så blir jag liksom stel i kroppen o andningen kommer stötvis!
På v-75 blev det inget som vanligt! Dock fick jag in en D.D så jag fick tillbaks insatsen på spelet i princip, bra till på lördag!
När det gäller helgens sporthändelser så slog ju Sanna Kallur nytt värdsrekord på 60 m häck, alla tiders. mer o nämna är ju Man Citys seger över Man United på bortaplan med 2-1. Gläder naturligt ochså ett Arsenalfan som jag är!. O Liverpool o Chelsea spela oavgjort! Heja Arsenal! Arsenalfan blev jag -88 när jag såg dom på sin gamla mysiga arena Highbury ! David Seaman stod i mål o Tony Adams spela mittback kommer jag i håg så här på en höft, ja skyttekungen Ian Wright var ochså med. För övrigt gick det inte bra för våra vinteridrottare, Riktigt uselt faktiskt
Ja, det positivt med sport! Spännande, entusiasmerande. Jag undrar hur världen hade sett ut utan idrott och särskillt situationen för de unga om den inte funnits!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0