Nu regnar det

Kl är 17:20 o det har väl regnat så där en halvtimme här i Askersund. I Götaland skall det bli storm i kväll eller i natt. Askersund ligger ju i Svealand men bara 2-3 mil från Götalandsgränsen så vi får väl ochså oväder?! Barometern har sjunkit mycket så det stämmer nog! I går kväll drog det till bra ochså, balkongräcket skakade!
På nätet såg jag i tidningarna att kunder övermannat en bankrånare, både dumdristigt o hjältemodigt tycker jag. Men så här kommer det nog bli mer o mer! Bankrånen verkar gå mot en ny vår så att säga! Som vanligt står det om sex, politiker som ljuger o mord ochså! Ja, naturligtvis om sport ochså o det är ju en jäkla tur Ja o så melodifestivalen förståss om det nu är tur?
Rundan gick skapligt idag, tog det lugnt. Det gjorde den vita anden o hans kompisar ochså! O naturligtvis blev det ett besök på Netto i e.m! Jag köpte bl. annat en burk med vitlök i olja (solros) kan de va nått!?
Ikväll blir det final i På Spåret. Hoppas Hoa-Hoas lag vinner när nu Stefan Holms lag är utslaget! Sen brukar jag se Morden i Midsummer som går i repris på tv 24. Har inte sett alla avsnitt innan. Nu skall jag gå o chansa med några vitlöksklyftor i kvällsmaten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0