Soligt, soligt...

346465-120Rundan idag blev en kombination, först en timmes gående och en ½ timmes cykling för att spara ryggen. Jag cyklar även på motionscykeln 5 min innan jag går ut. Fotot är från den lilla Gårdsjön precis norr om Askersund. När det är vår och utslaget är det helt underbar natur runt sjön och det ligger både bostadshus o sommarstugor runt den.
När det gäller motion så står det om bantning i princip varje dag i tidningarna. Idag stod det om chockladbantning i nån av tidningarna o det är det ena med det andra. Återigen är det bara en sak som gäller, börja motionera eller motionera mer o ät mindre! Det är bara hårt slit o envishet som hjälper i längden o inga halvmesyrer för då går man snart upp i vikt igen! Sen får man försöka hitta en runda som är intressant. Jag har hittat en runda som passar mig perfekt, man går både i skogen o längs Vättern i stan o alltid är det nått nytt jag lägger märke till fastän det är samma runda. Naturens skiftningar lägger man märke till o nya djur t.ex. Jag har alltid kameran med mig ochså!
Soligt o skönt lär dom inte ha i Grekland o Turkiet där länderna är lamslagna av kraftiga snöfall! All right dom får väl vår dom ochså eller hur Pär Holmgren!?
Sverige o Irak har skrivit ett fördrag om att de Irakier som inte får uppehållstillstånd i Sverige kommer Irak att ta emot igen när de skickas tillbaks. Bra tycker jag för alla parter!
Regeringen o oppositionen kunde inte enas i klimatfrågan. Regeringen ville ha 38% minskningar o oppositionen 40%. Har man så stor skillnad i sina förslag så kan jag förstå att det inte går o enas! Nä, nu var jag ironisk,  frustrationen  fortsätter  efter valnederlaget o valtaktiken är redan klar ,säg nej till allt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0