Integritet, ett ord i ropet!


Tänk vad FRA-lagen gör detta ord till ett slagträ mot lagen. Jag tror alldrig jag har sett ordet integitret ha blivit så populärt som nu i våra dagar. Själv tillhör jag den gruppen på 35% som enligt olika undersökningar inte har något emot lagen. Vi räknas väl som idioter av "noblessen" och av "de som vet bäst" För vågar vi "otrogna" säga detta , prata om integitretskränkande! Vad har jag att frukta av lagen. Jag har ingen anledning att frukta den när jag t.ex. skickar mina  mail till min faster i Grönköping eller min syster i Hjo. Jag bedriver ingen brottslighet, jag är en laglydig medborgare som gärna ser t.ex. många kameror i samhället som SKYDDAR min integritet. Det är ju inte frågan om att bugga mitt hem eller ha kameror i sovrummet
                                      Man kan ju fråga sig vad är integritet utanför nätet? Är det när man lämnar sitt personnummer, går o tar ut pengar på bankomaten där sen resten på kontot försvinner p.g.a. brottslig verksamhet. Ett brev kan ju öppnas av någon okänd i värsta fall. Läkarjournaler? Vi betalar med kontokort hit o dit. Datorsurfandet är väl inte privat heller. Och skall vi ochså ta mail med så kan ju dom ju förmedlas på olika vägar genom t.ex. servrar.
                                      För mig är integritet att kunna säga att jag som människa tycker det är bra att ha en lag som är till för att skydda människor o land från brott o terrorism m.m. o dessutom finns det namn på den. I vårt moderna samhälle tror jag det finns saker o ting som verkligen hotar ens integritet som det inte finns namn på. O det räcker med ett enda offer för att lagen skall kännas motiverad. Kan lagen förhindra detta så är den verkligen en garant för min o mitt lands integritet! Sen får lobbisterna, journalisterna o populisterna m.fl. säga vad dom vill!
                                   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0