Nä, det var inte bra utom Sanna förståss!

Ja, Zlatan får ju godkänt ochså. Men om vi börjar med fotbollen då. Det här med Linderoth tycker jag är bekymmersamt. Han har ju bara spelat , ja va blir det,  en on halv match på 6 mån! Att kanske då satsa på honom i hårda matcher i gruppspelet, det tycker inte jag man skall göra. Jag tycker Anders Svensson är en gnällspik, särskilt då i allsvenskan men jag tycker man skall satsa på honom på Linderoths plats. Sen är nog Chippen bra på sitt sätt, men hur mycket jobbar han bakåt om det går honom emot. För mig är Sebastian Larsson mycket mer given i en startelva!
                         Sen tar vi handbollslandslaget som när det verkligen gällde inte pallade för trycket. Jag är väl ingen s.k. expert men hur kunde lagledningen köra med Kim Andersson match efter match. Obegripligt!  Den mannen måste fått kortslutning! Inga mål o ingen fantasi. Det är för jäkligt, missa OS! Jag vet inte men det verkar som de yngre spelarna mer tänker på klubblagen än att ge järnet i landslaget. Ja, samma mentalitet som de många ishockeyspelare som tacka nej till VM i ishockey
                      Sanna Kallur gjorde ju ett fint lopp i Golden Liege. Hon strålade av lycka när de intervjuvade henne efteråt. Hoppas skadan håller!
Nu tänker jag på fotboll igen. Är det så självklart att vi går vidare ur gruppen som många experter säger. Jag tror att laget kan falla på att det gör för lite mål. Spela o-o i tre matcher, det går man inte vidare på nuförtiden. Jaa, kul ska det bli med EM, nu är det bara 6 dar till det börjar och nio dar till Sverige spelar den första matchen, nyckelmatchen mot Grekland!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0