Nöjd o missnöjd

Nöjd är jag med att 7 partier har kommit överens i försvarsberedningen. I en så viktig fråga som framtidens försvar måste det råda enighet. Folkpartiet vill dock att vi skall  tillhöra Nato, o det vet ju alla. men det  hade ingen betydelse när det gällde beslutet. Det får bli en kommande debatt i valrörelsen.
Enl. Svt text välkomnar försvarsminister Sten Tolgfors beslutet ett bantat försvar Han säger:- Det är de sista resterna  av den gamla neutralitetspolitiken som nu utrangeras-
Försvarsberedningen vill att hemvärnet skall kallas "nationella skyddsstyrkor" och ingå i insatsorganisationen tillsammans med stående förband och kontraktsförband.
Efter vad jag ochså förstod skulle den allmänna värnplikten avskaffas. Om det skulle bli en yrkesarme uppfatta jag inte i radion men nån slags blir det väl då(kontraktsförband?), bra tycker jag.
Den otympliga och penningslukande administrationen skall bantas kraftigt med 3-4 miljarder bl.a. genom att slås samman till ett verk!
Missnöjd är jag med Irländarna som tydligen kommer att säga nej till EU:s nya fördrag. Att Irländarna med Eu:s hjälp gått från det fattigaste landet i EU till det nästan rikaste landet inom unionen det bryr sig tydligen inte irländarna om! Otack är världens lön heter det ju!
Det finns tydligen en sanning om Nicolas o Charlottes(Perellis) separation står det I AB som hänvisar till nån bilaga. Att dom orkar! Är inte sanningen den att paret tjänar en massa pengar på allt skvaller!
Norge har begärt hjälp av övriga Europa med en mycket stor skogsbrand! Norge har inte haft en sån stor brand sen 2 världskriget!
Om det nu är nån som röker vattenpipa så är det farligare än att röka cigaretter står det i AB.

Imorgon är det jackpott på V-75(går i Tv 4) o efter det i samma kanal  Sverige -Spanien i fotbolls em! Oj,oj,oj, säger jag bara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0