Olika företeelser i Örebro län


Så här såg det ut igår vid 15-tiden utanför Örebro. Ett åskväder höll på i 2 tim. enl. NA. Det hela avslutades med en storm  som hade hagel med ett körsbärs eller vindruvors storlek. En liten del syns på bilden.
                                       Ja, för landstinget i Örebro län är det lite stormigt ochså. Förutom att stora besparingar måste göras på lasaretten, en del vårdcentraler har dålig tillgänglighet p.g.a. läkarbrist bl.a, så visar det sig att länets kvinnor är fetast i Sverige, detta står i många tidningar. Dessutom får Örebro län tillsammans med Gotlands o Sörmlands sämst betyg ifråga om diabetesvården. står ochså i tidningarna.
                                   I den politiska ledningen för landstinget i Örebro län står Socialdemokraterna med  Marie-Loise Forsberg-Fransson som ordförande i spetsen. Jag har för mig att sossarna har haft makten ganska länge i landstinget
                                 Men hur som hellst det är väl inga problem, det är bara o göra som meningsfränderna i oppositionen, skylla allt på den nuvarande regeringen!? Ja men haglena då, ja det skulle inte förvåna mig om dom skyller på regeringen där ochså. Möjligtvis överlåter dom den frågan till sina kolleger i Miljöpartiet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0