Värd en applåd!


Vi börjar med att applådera det här. Nån gång i nästa vecka(slutet?) kommer det som sagt att bli sommar igen säger metrologer enligt Expressen. 27 grader stod det. Jag säger uj,uj,uj, alla tiders! Fotot från Expressen.


Den här mannen har spelat elittennis i 17 år, vunnit 51 dubbeltitlar, singeltitlar,Davis Cup o spelat ihop ca 84 milj(svenska kr). Efter OS lägger han av. Det tycker jag han gör rätt i. Ett aktat namn i tennisvärlden. Ja visst, hans namn är Jonas Björkman Foto Scanpix
När vi ändå är inne på sport så vann ju Spanien efter straffar mot Italien i em fotbollen. Rättvist blev det efter dåligt 120 minuters spel. Jag tror faktiskt att det blir Tyskland- Spanien i finalen, men jag hoppas på Tyskland- Ryssland.
Idag är det ju första kvällen på ett tag som det inte blir nån match på tv. Lite abstinens har man ju men på onsdag smäller det igen. I kväll skall jag se på deckaren Foyles War på tv 1. Att rekommendera!.
Rundan gick bra i dag i skurarna. Jag har tiitat lite på Svt text Ska vi ha lite "brott o straff" först. Jag rekommenderar folk att inte tränga sig före i kön, ty då kan det gå så här Misshandel: En 29-årig man misshandlades grovt i kön till incheckningen på Arlanda i går eftermiddag. En annan man tyckte att 29-åringen trängde sig före i kön och slog honom så hårt att käken gick av . Polisen har gått hopp om att få tag i gärningsmannen.  Dom får kanske hämta honom på Mallorca?! Kan det här va så gott?  Knark:En svensk kvinna fastnade i går natt i tullen vid Gardemoens flygplats i Oslo med 80! påsar narkotika i magen. Hon greps, misstänkt för narkotikasmuggling  och fördes till sjukhus. I veckan har flera gripits med narkotika vid gränsen mot Sverige.  Jaa, det synd om norrmännen, ha ett sånt j-la grannfolk!
Bilister med centrallås läs det här!  Bilar plundras med hjälp av sändare. Kolla alltid att billåset verkligen fungerar när du låser bilen med fjärrnyckeln. Det förekommer att tjuvar slår ut läset med störsändare. Även lagliga radiosändare kan hindra centrallås att fungera. Ja, vad är det man brukar säga, brottslingarna brukar alltid ligga ett steg före!
 Det är inte konstigt att fiskbeståndet minskar i Östersjön! Döda bottnar sprider sig i Östersjön Sju av de tio största döda bottnarna i världshaven finns i Östersjön och de täcker 40.000 kvadratkilometer. Det visar forskning som Världsnaturfonden presenterar idag. Vi vet ju alla att det beror på övergödnig och jordbruket  är den främsta källan. Även klimatförändringarna är en bov i dramat. Ja, lobbyisterna hos fiskarna o miljöexperterna kan trättas hur mycket som hellst, innan dom slutat har väl fisken försvunnit! Nä, nu skall jag se på J 29 Tunnan på Youtube o höra o se på världsmusik på samma utmärkta seit!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0