Besök igen!


Ja, skulle ta min runda till fots idag, men det gick inte bra. Kände av min vänsterhöft som krånglade mer än den gjort nån gång. Så jag  cyklade upp till Tjälvesta reservatet igen och gick en liten runda efter förmåga. Ja, det var lika vackert idag och jag mötte några andra vandrare som var lika imponerade som jag.
                                      Hur som hellst så har jag nu tagit fram ett program för höftartros med övningar som jag skall göra varje dag innan jag motionerar. Har gjort det en gång nu i e.m. o det verkar vara bra! Cykla är inget problem och har man artros så skall man röra sig mycket, det är det som gäller.
                                    Som vanligt blev det inget på v-75 o det är ju inte så konstigt, en vinnare fick 19! miljoner!
                                   När det gäller det politiska tjafset så hånas motståndarna hit o dit o det är väl vanligt 1 maj. Bostadsministern hånas enl.AB av en kvinnlig partiledare på vänstersidan p.g.a bostadsbristen i många städer o orter.
Ministern replikerar dock-Förra regeringen lämnade ifrån sig en bostadskö på 200 000 personer. Att ställa det tillrätta låter sig inte göras i en handvändning. I Norge byggs 7 bostäder per 1000 innevånare varje år . I Finland likaså. Siffran för Sverige är sedan decennier mindre än 4-.
                                  Ja, att ta politiska poäng på elakheter är väl populärt i vissa kretsar men när den kvinnliga partildaren själv har suttit i en föregående regering som är skuld till bostadsbristen, då går det inte hem hos mig! Ja, folk går på allting, det verkar ibland som om folk glömt att den föregående regeringen hade makten i 15 år
                                   Aftonbladet har idag följande rubrik på sin första sida: KRIGET OM BRÖDET!
Det handlar om skenande matpriser och hungerkravaller, det nya hotet mot världsfreden! Jag tycker ju inte om för mycket panik eller domedagssnack men det här tycker jag är oroande! En av underrubrikerna är ochså, MAT BLIR BRÄNSLE!
                                  Ja, jag hoppas att etanolen bara blir en parantes i miljöns räddande och att biogas o el o diesel blir det som gäller! Nä, nu skall jag skriva om Värmland i min snabbvandring genom Sveriges landskap!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0