Lite tidningsläsning

Efter dagens lyckade besök på katolska kyrkogården i Åmmeberg blir det nu tidningsläsning i AB och Expressen.
 Vi börjar med  AB. Där står det om Englas begravning. Tydligen har det bildats 2 läger, ett som tycker det är rätt att SVT sänder begravningen och ett som tycker att det är fel.  Repotern Kadhammer påminner om att Fadimes död chockade hela Sverige- då tackade SVT nej. Sen går reportern in på andra hemskheter som hänt. Vad jag själv tycker! Om jag hade haft en dotter som råkat utför detta som Engla absolut inte nån tvsändning, ville haft begravningen enbart med inslag av anhöriga o släkt! O på nått vis, numera händer det stora o oförklarliga tragedier, skall vi tvsända alla dom ochså?!
                                              I Blekinge är hela Hanö till salu. Ön ägs av ca. 10 personer. 193 hektar, 6 km strand o en egen hjortstam. På ön finns ochså en restaurang, museeum och en affär. Ett 30-tal personer bor fast där, mycket sommargäster o vacker natur. fast båttraffik som tar 25 min. Vad det inte står i artikeln är vilket blåshål det är, men det vet jag!
                                            Nima Daryamadj skriver:- Amerikaner ser mig inte bara som en svartskalle. Sverige skulle bli världens bästa land om vi tog efter amerikaner i vårt sociala beteende-. Vad tycker jag. Jo med den erfarenheten som Amerika har av invandring så skulle jag tro att han tänker rätt. Men Amerika är ju ett hatobjekt för många nu för tiden så det går nog inte hem!    Ja nu skall jag gå o äta, tar Expressen i nästa inlägg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0