Nä nu skall jag ut o få mig en strut!


ja, så får det bli. Lämna dagens dubbel skall jag ochså göra. Så här ser det ut idag när jag tittar ut från balkongen i Askersund. Kommentarer överflödiga. Artikeln till riff.se om Elitloppet är klar. hoppas Redaktören godkänner den!
Ja, jag skall ner o köpa ett nytt svettband till huvudet. det gamla har blivit 1m långt. Annars är det huvudet som krympt!?
                              Ja eftersom jag är i 70-års åldern så intresserar jag mig givetvis för rapporten ang äldrevården i Sverige. Liksom psykvården här i landet får äldrevården hård kritik. Men givetvis förstår väl hela svenska folket vems fel det är. Den nya regeringens så klart. Jag menar har man haft makten i 2 hela år så! Nån annans fel kan det ju naturligtvis inte vara! Jaa, vi glömmer rätt fort i det här landet o kappan vrids efter vinden. Men jag står för vad jag tycker, det är huvudsaken för mig. Apropå äldrevården, läs gärna vad Lotta Gröning skrivit i frågan i Aftonbladet idag. Själv har jag läst det på nätet för en liten stund sen. Nä nu får jag infria rubrikens löfte. Håll tummarna för nån vinst idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0