Stockholm, Solvalla


Vår vistelse på söder i S-holm var givande som vanligt. För min del var det fjortonde gången i sträck som jag var här vid samma tid. för Lars elfte.På samma hotell har vi bott sex år i sträck, o personalen blir verkligen glada när vi dyker upp. Efter vårt "årsmöte" så blev det samma koncept som vanligt med mindre justeringar. Innan vi for så beställde vi till nästa år som vanligt.. Ja, vi har sagt det att inte iträdandet i en  rullstol skall ens hindra oss från detta. Det är viktigt med kompis(kompisar) . Att bara ha anhöriga o "tjafsa" med hade gjort ens liv torftigare tycker jag! 
                               På dagarna åt vi god frukost, spankulerade, satt på bänkar o filosoferade o njöt. På kvällarna satt vi på Medborgarplatsen, drack öl, rökte,prata med folk, titta på folk o njöt över huvud taget! På söndan blev det ju Elitloppet så då blev det till att gå upp tidigt. Elitloppet är ju en krydda i tillvaron men dom andra 3 dagarna är fina dom ochså!
                               Spelar för mycket gör vi inte på Solvalla o vi får tillbaks en del så det är inget bekymmer, Margareta Vinbergh! Om man tror att man skall vinna mycket då kan man ju lägga en 1000lapp på en platshäst som ger 2,0 i odds t.ex. men vem har råd till det, inte jag iallafall!  Ang. Solvalla o elitloppet kommer jag att skriva om detta i riff.se så småningom. Ja förresten, nu röker jag inte längre, det blev 5 dgr. Ja, snacka om att kunna manipulera sig efter omständigheterna. Det är till att ha självkännedom. Ja, o några öl har jag inte i kylskåpet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0