Tittat på svt-text

När det gäller sportens värld så såg jag att Henke tackat ja till E:M. Alldeles utmärkt, så bra som han varit i vår o under cupspelet. Ja, han är ett fenomen! Annika Sörenstam som ochså är ett fenomen lägger av nästa år. Hon har ju gjort en fin come-back i år så det är nog förståndigt, jag menar att sluta när hon är bra. Det blir ett fint  eftermäle(heter det så?) I morgon kl 19:00 spelar Sverige kvartsfinal mot Tjeckien. Har dom inte lite övertag sen segern igår o sen får dom antagligen med Kenny Jönsson o Douglas Murray! Ja, där blir man gjuten framför tv:n.
Världen är ju som den är! 60 döda i bombdåd i Jaipur i Indien. Många, många döda i jordvävningen i Kina som dock fick igång räddningsarbetet fort men regn försvårar! Militärjuntan i Burma fortsätter uppröra världen med sin cynism o människoförakt. "Sorterar" forfarande bland hjälparbetare o hjälpsändningar! Sen nått för alla Kinahatare. Dalai Lama har berömt Kina för landets snabba ingripande efter jordbävningen. Tid för populisterna o vindflöjlarna att ändra riktning igen!
                     Lite inrikes. Nytt varsel i vårdkonflikten. Frågan är om det håller, folkopinionen vänder kanske snart. O varför har dom inte varit lika tuffa för flera år sen. Jag har mina teorier men om jag säger nått så räknas jag väl som antifeminist o vem vågar vara det i det här fallet. Jag förstår inte riktigt ändå. Jag hade mer betalt för 5 år sen än vad en del sjuksköterskor uppger vad dom har idag i tidningen, o det utan ob! Svenska elpriser är högre än i Norge trots att vi tillhör samma elbörs! Jag vet inte hur vi håller på i det här landet ibland, det där med ankdam stämmer nog till en del! I Skåne  öppnas Sveriges första nakenhotell i närheten av Skurup. Ska man bo på det hotellet behöver man inte ha mycket bagage med sig! Nä, imorgon skall jag cykla till Tjälvesta naturreservat o filosofera på "min" favoritstubbe med en kaffekopp i ena handen o en hackspett i den andra. Vi skall prata om den svenska ankdammen som vi trots allt gör med en glimt i ögat o en mask i näbben!  I dag blev det boule istället o på stället!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0