Paus ett par dar!


I dag blev det en runda i det fina vädret. Barometern står fortfarande ganska lågt så nått högtryck är det inte fråga om, ännu. Rundan gick bra och kortet här ovan är taget i början av strandpromenaden västerut när man kommit en bit på strandpromenaden. Om man tittar noga på bilden så ser man 2 torn , ett mörkt o ett ljust. Det ena till höger tillhör det gamla vattentornet o det vita stadskyrkan. Tittar man noga långt till vänster ser man ochså ett torn, det tillhör landskyrkan. Det är ganska sällsynt att en sån liten stad som Askersund har 2 fungerande kyrkor. Båda tillhör svenska kyrkan. Ja, o mitt  imot landskyrkan ligger hamnen!

När jag tog kortet mot västra delen av staden så tänkte jag, ah, jag tar en bild av stenarna ochså för det finns många längs strandpromenaden. Antagligen ditlagda för länge sen för att hålla stranden i "schack". Sen kom jag hem, åt frukosten, dammsuga, duschade o plockade unnan! För vid 16-tiden dyker en av mina kompisar i Simrishamn, Thomas upp! Han ville ha lite miljöbyte o skall vara här några dar!  Ja, det här med miljöbyte skadar inte, fråga mig!
 Nu blir det inget bloggande på några dar. Undertecknad tar semester! Dock kommer text och bilder om några dar. Så lätt slipper ni inte undan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0