Fin dag...


                                                         RUNDAN
Rundan gick alldeles utmärkt, full fart. Inga krämpor i stativet. Saker o ting kan tydligen bättra sig även fast än man är över 70. De enda djur på hembyggdsgården är nu höns o ankor. Här finns plats för fler ankor Bl.a. dom Kalle-ankor  i den s.k. marknaden som låter domedagsprofeterna styra börskurserna och på så sätt är så dumma att dom själva "skjuter" sig i foten!

Sen fortsatte jag mot Borgmästarholmen där jag tog detta foto. Där kan man se bron från strandpromenaden, omgiven av båtar,  Standpromenaden kan man ana på andra sidan vattnet och längst till vänster ligger hamninloppet.
                                                                                 SPORT
Landslaget i fotboll bevisade ju för Lagerbäck att unga spelare är minst lika bra som de "gamle" i 0-0 matchen mot Portugal. Dock borde Sverige avgjort? matchen med ett eller annat mål i första halvlek. Elmander hade flera chanser. Men Lagerbäck är en konstig typ, tycker jag. Elmander var så trött att han sprang på knäna de sista 20 minuterna. Att inte Lagerbäck byter in Marcus Berg som är en etablerad målskytt i holländska ligan, förvånar mig. Tydligen är rädslan för att förlora större än nödvändigheten av att vinna. För det är ju så att det är väl bara ett lag som går vidare från gruppen+ några tvåor. Då gäller det ju att inte spela för många oavgjorda! Holmen och Sebastian Larsson måste ju få plats permanent i laget. Och Mikael Nilsson var ju lysande på högerbacken! Där skall han va! Kim Källström fick äntligen spela där han passar bäst. han skall inte springa o va hjälpgumma "där bak" Ny fick han styra rätt bra med sin vänsterfot trots att portugiserna så att säga förstärkt mittfältet i närheten av Kim o för att skärma av Zlatan! Sverige ligger 2 poäng efter Danmark som dom ej har mött o som slog! Portugal på bortaplan! Nja, jag undrar om Sverige klarar det här?!
                            V-75 gick som vanligt, inget. Men loppet mellan Commander Crew o Triton Sund var en höjdare! Men bu för open strech. Travsport skall ju inte bli som lotto!
                                      I.em. blir det finalen mellan Robin Söderling o Nabaldjan i Stockhom open, oviss match. Sen blir det kamp på tvåan 20:00 mellan de politiska partierna. Jag kommer att skärskåda Mona Sahlin mycket noga. Har hon råd att göra bort sig mer!?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0