Idag är det..... skit!

Ja minsann! På tåget hem sa det bara pang o sen tog influensan över. En annan är väldigt sällan sjuk får jag säga men det går inte o nonchalera. De tabletter som jag äter när jag är sjuk blir nästan bara alvedon o likn. Då får man ju ner febern iallafall. Pennicilin har jag inte tagit på länge t.ex. men det hjälper ju inte, men det är lite klurigt med influensa för det kan bli komplikationer med bakterier, främst lunginflammation som drabbar oss lite äldre! O då blir det ju till att äta pennicilin
                    Sist jag åt penicillin, måste vara 10 år sen minst. var när jag blev biten av, ja, just det, en patient på jobbet! Dessutom fick jag en stelkrampsspruta!
            
                 ÖSK spelade ju 2-2 mot Norrköping. Det måste ju bli godkänt. Det var väl 7 matchen i följd utan förlust. Inte illa.
Det är tur att jag fick influensa nu, för då kommer jag ju att vara frisk till den 20 då jag skall se ÖSK- Helsingborg!
               Jag går o tänker på hur kul det var o träffa anhöriga o kompisar m.fl. nere på österlen o sen åker man hem o tycker det är kul. Den känslan skall minsann ingen influensa ta bort för mig!

                               Kalla parakit är lika cool som vanligt. det syns hon trivs! Hoppas inte jag smittar henne! Det är ju faktiskt så att virus kan även drabba djur, främst hästar, fåglar o svin. Men det är väl en annan typ av virus får jag hoppas!

 Det här lär inte va den influensan som kommer senare o som man kan vaccinera sig mot. Jag har alldrig vaccinerat mig mot nån influensa mer än en gång för många år sen på jobbet. Det har klarat sig bra, det är många år sen jag hade influensa.
                      Ikväll skall jag se Inter- Werder- Brehmen på tv-6. Till dess är jag väl inte frisk. men jag tar det lugnt o går på sparlåga o hoppas att jag blir frisk om en vecka eller så!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0