En kul herre(eller dam?)


Entusiasmen för gårdagens begivenheter, travet o vm kvalmatchen hjälpte inte. 4 rätt på v-75 o en dålig match. När det gäller tipset är jag inte orolig, jag har precis börjat tippa. Vad jag vet är att man måste vara lite modig när man tippar, ha med några egna ideer. Ja, jag håller på o köra in mig som sagt.
                                 Mer bekymrad är jag över fotbollen. Jag såg ju första halvleken mot Frankrike i en vänskapslandskamp för nån månad sen. Där vågade landslaget spela ut med det nya systemet 2-5-3. I den här matchen mot  Abanien blev det ju varken hackat eller malet. Försiktigt, tråkigt, rädda att släppa in ett mål. Det duger inte att  spela oavgjort mot de s.k. sämre lagen o fega fotboll. Det är bara vinnaren i gruppen som automatiskt går till V.M! Nu såg jag Ungern -Danmark på dansk tv 3. Ingen rolig historia det heller. Men tror Sverige att Ungern bara är att köra över på onsdag så vill jag höja ett varningens finger! Dom hade en del snabba o tekniska spelare som gav danskarna en del huvudbry!
                              Rundan idag alla tiders! Länge sen stativet(ryggen) hängde med så bra. Ja , det var en härlig runda med filosofier o positiva tankar utom om då Sveriges fotboll mot Albanien. Uschligt!
                             Kalle Parakit han äter både äpple, haricoverts o kiwi(o frö förståss) Ost skall jag ochså testa. En del äter ju allt. Men Örnie den förra, han åt bara äpple.  O när jag spelar min världsmusik på datan, rätt högt, så sitter Kalle med tofsen rätt upp ute i köket, så där har jag ju en diggare till!. Ja, o idag när jag satt o läste tidningen så satt han o glodde på mig på en trädgren (som går ut från buren) utan att jag märkte nått, jaa, på 3-4 decimeters avstånd.
                                  Vid 17-tiden skall jag titta på Kriteriet på Jägersro på TV-4. jag undrar vem som får ta på sig den gula kavajen i år som segrare. Kanske Calle Lindblom från Örebro som kör en bra häst Carmel?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0