Kring hembyggdsgården just nu...


Det här är verkligen nuet, fotot tog jag i förmiddags. Jag går samma runda alltid, det är  omväxlande nog eftersom naturen är så skiftande! Idag var det full fart igen. Inga krämpor. Det här med vänsterhöften känner jag inte av, bara lite ichias. Men det har jag haft i många år. Ryggen verkar ha kommit i takt med det övriga "stativet".  Kör en övning där jag ligger på magen o har armarna rakt fram o "lyfter" på dom upp o ner i 3 omgångar med 15 lyft. Obs, inte "bända" på ryggen!
              I hembyggdsparken syntes inte en människa o inte på hembyggdsgården heller. Ankorna kvacka ljudligt när jag närmade mig dammen, verkade hungriga. Nåra får o getter syntes inte till, åkt hem? Ja, just det. Det var väldigt dimmigt i Askersund i förmiddags. Nu är det bara molnigt o solen visar sig inte.
              Inte blev det nått på v-75. Rögle slog Färjestad med 4-1! i hockeyn. Idag skall jag njuta när, som jag tror o önskar" Chelsea tvålar dit Man. United. Matchen börjar vid 15-tiden på Canal +
            
Kalle-Kalla parakit flög in i sin bur i går e.m. och efter mycket beröm fraktades han o buren tillbaks till köket!

Nästa vecka är det mycket på gång. I morgon kommer(om bra väder)   min yngsta syster med man o hund från Hjo. vi skall gå en runda i Askersundstrakten. Sen blir det mat av något slag. På tisdag blir det boule på f.m. Onsdag skall jag på f.m gå på möte med kommunen som representant för kommunala pensionärsrådet. O på torsdag åker jag till Simrishamn. Kommer åter till Askersund den 29/9 på kvällen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0