En eftertänksamhetens dag!

I förrgår fick jag reda på att min kusin Gunnar avlidit efter en längre tids sjukdom. Och idag kom dödsannonsen i Nerikes Allehanda. Tittade efter i tidningen innan jag gick ut på min motionsrunda. Sista gången jag träffade Gunnar var som hastigast i november då jag tittade in  där han bodde utanför Örebro,i Gällersta närmare bestämt
                           Det är klart man funderar över livet vid såna här tillfällen. Sen börjar tankar komma. Den o den har jag ju inte ringt på länge. Varför har jag inte ringt tll kusin Åke t.ex. Han som bor i Kumla. O han bor ju ännu närmare än Gunnar gjorde.
                               Ja, det är inte helt lätt det här. Själv är man frisk o går i en obekymrad värd på nått vis. Man har sitt sociala nätverk men visst fick jag mig en tankeställare o "vakna" till idag. Visserligen har jag tagit kontakt med mina kusiner här i Närke o en kusin i S-holm. Vi skickar julkort till varann. Men idag har jag ringt till kusinen i S-holm o skall ringa kusinen i Kumla. Som väl är har jag   besökt Gunnar och hans fru en del gånger sen jag flytta upp hit till Askersund O jag o mina kusiners gemensamma nämnare är min farmor o farfars gård, Björneborg, där jag o kusinerna vistades emellanåt som barn. O där bodde Gunnar i många år och där fick han sluta sina dagar. Visst väcker det ens tankar!
                             

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0