Lång, riktigt lång!


Det är alltså fråga om att jag gått en riktigt lång runda. Skryt ligger inte för mig, det är fakta som gäller. Mina barn-barn är jag stolt över o visar dom gärna på bild. Men skryt, nää! Idag gick jag för första gången på länge den längre av mina rundor, som förlänger rundan med en 30 min ,minst. Förlängningen går förbi nedanför kyrkogården, där jag brukar vika av mot hemmet i vanliga fall, och norrut till Vretstorpsvägen som jag går en liten bit på. Här är inte fråga om nån strand.

Här står jag vid Vretstorpsvägen och skall vika upp mot Kvarnbacken som syns i bakgrunden. Gick inte upp på toppen idag men man kan väl kalla det här för Askersunds slalombacke om det blir vinter. Med tefat eller skidor kan man säkert få en hisklig fart som inte slutar förrän på åkern nedanför grusvägen som går förbi.

Den här bilden är tagen från grusvägen nedanför backen. Bakom skogen ligger en del av Askersund med båda kyrkorna som synes dåligt. Den ena, landskyrkan, syns lite till vänster om det vita taket, lite snett upp. Går man sen längre till vänster på bilden så ser man först ett vitt torn, det tillhör en annan kyrka. Lite t.v. ser man det gamla vattentornet. Det syns i allafall tydligt
                       Den långa rundan gick skapligt och trött blev jag icke och några större krämpor kände jag inte! Det är mest när jag stiger upp på morgon som jag känner av rygg o sporre!

 Ja, hej Melissa! Hon är den siste tjejen i klanen. 7 år gammal. Hoppas allt är bra på landet! Ja, nu var det slut på tjejerna. sen är det killarnas tur!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0