Goddag, hur står det till?


Joo, det känns jättebra! Det är inte så ofta nuförtiden som man kan stå så här stadigt o få behålla figuren för ett tag. Jag får hoppas att jag får möta dig, käre vandrare, ett bra tag ännu!

Jag tycker dom här bilderna är så härliga där man kan se solen börja gå ner. Har visat många på bloggen men idag är det en annan dag. Det här fotot är taget öster ut från min första skogsrunda, den som börjar vid idrottsplatsen

Lite längre fram såg det ut så här. Inget snöfall längre och 9- i luften, knarr under kängorna. Hörde fresten på radion att dom hade det besvärligt på Österlen i Skåne. Där bor min klan o där har jag bott tills för 4 år sen. Och jag som även bott i Norrland kan prata om att de "värsta" snöstormarna jag råkat utför är just på Österlen när det blåser, ost nordost!

Jaa, jag ger mig inte! Här har vi en solbild från strandpromenaden i Askersund(om det är nån nykommen läsare). Isen börjar nu lägga sig och jag tror det blir upp till 15 - i natt. Just nu vid 15:30 är det över 10-. 
                   Idag fick jag de första julkorten, 2 st. Ett från Hjo o ett från Skövde! Nu blir det att titta på morgondagens V75! Det är ju dubbel jackpot . Tävlingarna går på Åby som har dubbelt open stretch( 2 extraspår 200 m innan mål så där)Det komplicerar till tippandet då fler hästar kan rusa mot mållinjen. Kul är det att tippa o spännande att se loppen. Sen i helgen blir det ochså mycket skidor, ishockey och fotboll! Uj,uj,uj, vad jag skall njuta. Sen får jag tänka över vad jag skall köpa för gott till jul! Ha en bra helg!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0