Hä va friskt, hä!


Uj,uj, uj säger jag bara! 9,5 minus o blåst. Och Askersund är ett gränsfall för kraftiga snöbyar i em. Rundan härlig i det decimeterhöga snötäcket. Mobilen närmast kroppen o kameran näst intill o kängorna på! så det gick ingen "nöd" på mig! O fortsatt mindre känningar av vänstra höften trots tyngre skodon.
            Som ni ser så spolade kommunen bandybanan när jag gick förbi. O det var för första gången i år!
        Som vanligt "brainstorma" jag en del. Bl.a. tänkte jag på Sverige, landet lagom. Jag undra bl.a. över hur länge det nu dröjer innan folk börjar klaga på detta vädret! Det vädret som var innan har det ju klagats mycket över. Men det är väl helt enkelt så att skall allt i livet vara lagom så blir det ju en hel del o klaga på för vad är lagom och betyder lagom lika dant för alla? Ordet lagom o dess "betydelse" finns ju inte i några andra språk. Är det så att det svenska folket är några slags "trygghetsnarkomaner" där bl.a. ordet lagom inger trygghet!? Ja, svenska folkets "trygghetsnarkomani" har ju skrivits om o diskuterats om i en del år nu!
                    I em skall jag gå till mina vänner Vivi-Ann o Torsten som flyttat till stan. Jag skall ha goda kakor med mig, kanske till och med tårtbitar. Det är dom värda! Bra kompisar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0