Måtte det hålla i sig!


Det verkar som jag får som jag önskade det för några veckor sen, en vit jul! Vem f-n tänker på miljöförstörelse när man ser på en sån här bild!? Jag håller emot så mycket jag kan! Jag vägrar följa med i pessimismens o negativismens vindar. Ibland skulle man kunna tro att "folket i vårt land" är i behov av självplågeri för att få "ro i själen". Överdrivet kanske, men??? Idag skall jag försöka räkna positiva inslag i tidningarna på nätet. Jag garanterar att det inte är nån övervikt av dom men brukar det vara det?
                       När jag gick ut idag på min runda så var det -9,7 grader. När jag kom hem var det 10,3! Om det är obehagligt kallt att gå ut? Nä, inte om man har underställ på sig. O i Askersund verkar det inte blåsa så mycket utom nån gång nere vid strandpromenaden. Men som sagt det är blåsten som tar. Om det är så här kallt som idag så är det mycket värre att gå ut i blåst o regn o nån eller några plusgrader, tycker jag!

Som synes har isen lagt sig nu med lite snö på. Jag hoppas ju att vi som sagt får en snörik vinter. För bilismens skull hoppas jag att vi slipper pendlande mellan plus o minus. Då är det bättre med vinterväglag o minus.
                                  Helgen har varit bra med utegång o sport på TV. Anna Haag är fenomenalt bra i skidor och klarar klassiskt bättre än Charlotte Kalla. Bra för Kalla att hon slipper få allt tryck på sig. Barcelona har nu sex titlar på ett år! Blev nu ochså bäst klubblag i världen. Det kan nog alldrig något lag upprepa. Makalöst!
                                 Inte ett system av 1.800 miljoner(eller var det 2,3?) fick in 7 rätt på V75. Det blev alltså jackpot. På "uppesittar" V75:an på onsdag(extra omgång) kan en enda vinnare ta hem 90 miljoner! Det är klart att jag slänger in ett system där ochså. Och man har ju lärt sig att det ju inte finns några"omöjliga" hästar längre. Men hur hittar man dom? Folk är ju med på jättestora system(andelar) på 10.000 rader t.ex. Inte ens något sånt gick in i helgen!
                       Nä, imorgon får jag handla lite nötter o fikon o sådant. Det är ju snart julafton. Jag fattar inte att tiden går så väldigt fort? Men hade den inte gjort det så hade man nog haft ett taskigt liv?! O då får väl livet gå fort då! Det är bara att acceptera!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0