Nu kan vi prata om snö!


Nu är klockan 12 ungefär och jag väntar på att gå på månadsmöte med SPF- kompisar och försenat luciatåg i e.m.
Som synes har det nu kommit snö som är nått att tala om, kom mer i natt! Det här gillar jag och i morgon blir det motionsrunda igen. Nu skall det bli riktigt kallt och Vättern kommer att frysa till relativt snabbt. Det är inte så djupt i vattnet nere vid strandpromenaden. Ja, just det! Jag får inte glömma att lägga på julkorten när jag går ner i stan. Cykeln har förpassats ner i källaren efter att jag fått klippa av extralåset som gick mellan framhjulet och cykelstället. Nyckeln gick av i förrgår när jag skulle låsa upp det!

jaa, sen begav jag mig iväg till SPF:S månadsmöte. Lucia hade inte "avgått" ännu utan hon uppträdde ochså för oss. Det här var 1-klassare som sjöng för oss o dom var duktiga. Till höger om dom satt deras lärare o ledde dom o spela piano. Vad jag fäste mig vid var lucian själv som var en riktig fena på att sjunga o nån rampfeber verkade inte finnas där inte! Efter detta skådespel drack vi kaffe. O sen skulle det bli ett uppträde till!

 Och det blev av dessa äldre tomtegubbar. En av dom spela fagott och träflöjt på tvären, de andra träflöjter o blockflöjt, tror jag. Ibland spela en av "gubbarna" piano som synes. Julsånger blev det ju och ibland sjöng ochså vi till musiken. För det mesta "flöjtades " det. Sen blev det lottdragning o sen gick vi hem vid, ja nån gång vid 16-tiden. O väl hemma såg jag att det var -5,5 grader ute. Det kändes när jag gick hem för det blåste nu från nordost.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0