Ännu sämre!

                                                                               SPORT
Det är väl bara att konstatera att herrarna som ställde upp i super-g som väntat gjorde "dåligt" ifrån sig. Järbyn körde ut, (knät) och Olsson kom 6 min efter segraren! Ja, jag vet att vi är ett litet land! Det där med litet land körs det ju med alltd som förklaring när det går dåligt. Men går man igenom resultat o annat ibland så ser man att det inte är hela sanningen!
Här brukar jag plocka blåbär på sommaren. ja inte bara här. I somras var det ju inte så gott om dom men jag fick ihop ett helt frysfack så jag har i gröten varje morgon ännu! Sommarn innan igen var det kollosalt många så då hade jag frysen full av bara blåbär! I somras fick jag plats med lite svamp ochså. Stenblock finns det ju gått om i hela hembyggdsparken, stora som små.

Här har jag vandrat många gånger sen jag flytta till Askersund. Ja, det blir ju dom dagar som jag motionerar. Det går ju o räkna ut ungefär om jag drar bort "spillet". Det blir nog en 500 ggr ,lågt räknat!  Fotot är ju taget på hembyggdsgården o vänder jag mig om så är ju målet att komma ner till strandpromenaden

Stranden ligger bara ca 10 m till höger. man ser ju att berget går nästan ända ner. Längre bort ligger ett bad, har glömt vad det heter, o vänder jag mig om  o går iväg så blir det väster ut mot så småningom hamnen. Efter badet är det ingen mer väg.
            Rundan i dag gick bra. Var inne i blomsterhandeln o prata om min skötsel av hibiskusarna. Och jag har gjort rätt när jag klippte dom först. Sen sker omplantering om några veckor. Det viktigaste är dock att inte göra båda delarna på en gång! Nått jag gick o tänkte på idag var hur tyst det var i hembyggdsparken och inte såg jag mycket fåglar o inga djur för övrigt. Skogen är ju hackspettsvänlig så till våren blir det trummande o skrik!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0