Äntligen en vinst!

Jag har ju inte köpt några andelar på spelhålans v-75 tips på ett tag. Men i lördags fick jag ett infall o köpte en andel beroende på att v-75 gick i Örebro. Min favoritstad, det ger säkert tur tänkte jag. O banne mig den gav mig 1.800 kronor. Vi var 11 som delade på pengarna!  I övrigt så "grät" jag tillsammans med Roger Federer som återigen förlora en final mot Nadal i tennis. O tyvärr var det ochså en Grande Slam- turnering, Australian Open. Barcelona vann som vanligt. Kalla närmar sig storformen liksom Södergren. Anja likaså!
                         Det blir ju 3 intressanta vm-tävlingar i vintergrenar den närmaste tiden. I utförsåkning, i skidskytte och längdskidåkning. Oj, vad det är härligt med sport!


O sportat har jag själv gjort idag. Gick min vanliga runda o solen lyste o det var minus. Ingen snö dock En sväng genom stan blev det ochså. Beställde klippning hos min frisörska, den trevliga o vackra asyriskan. Ja, asyriska, inte släkt med syrier. annat folkslag inte araber ! Isen är nu riktigt stark efter ett par nätter med minusgrader. Lite snö ligger det på den ochså så att det går att gå utan broddar. Jaa, ett av mina barn-barn fylde 18 år i helgen, grattis igen Fia!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0