Då var det fredag igen!


 Det här förra vårens första blomma. Dom här hibiskusarna är ju tacksamma. Dom blommar från vår till höst! I ett, i ett. Blommorna varar bara 2 -3 dygn men sen kommer det nya hela tiden o en massa vatten går det åt.

O kylan fortsätter. I onsdags var det årsmöte i SPF. En annan skulle vara behjälplig i köket och var i lokalen redan innan 12. Inga sensationer precis men föreningen bjöd på  jättegoda smörgåstårtor. Som vi åt O jag fick en stor bit med mig hem. Den här veckan har jag lagt på mig i1kg såg jag idag på vågen. I går vad gjorde jag då, jo jag satte om 2 av mina hibiskusar. Den ene slokar tyvärr men den andre märks det inget på, mystiskt. Den kanske tar sig igen! Vad jag gjorde mer, slappa o såg på skidor.
                      Men idag blev det en runda igen, den gamla vanliga. Gick bra men höften kändes av mer. Men det har ju gått bra flera veckor med den nu. Hur som hellst gick jag en liten tur på isen ochså. Inte en kotte syntes till.
     Så småningom kom jag ju ner till hamnen. Tog ett foto av den från bron. Änderna har en liten "damm" mellan isarna. Dom syns som små prickar invid kajen
                                                                  Sport
                                               Det har ju varit VM i utförsåkning, där blev det ingen medalj. Skidskytte-vm har ju hållit på några dar. Där har vi hittils fått 2 medaljer, en guld o en silver. Vm i längdskidåkning har precis börjat, ingen medlj ännu. På damernas 10 km var ju inte bästa laget med och på dagens .15 km klassiskt så valla svenskarna bort sig. Tog fel beslut! Det var synd om dom som körde för dom var bland favoriterna. Oj, vad dom fick slita ont på sina felvallade skidor! I morgon är det damernas jaktstart. Där är Kalla åtminstone med. Om Haag är med vet jag ej. Hon har ju haft magsjuka..
                                            Ja, nu är det ju en fin sporthelg igen. Så jag har fullt upp med idrotten. Handlat och lämnat in V-75 tipset har jag gjort i eftermiddag. så kan jag riktigt "sporta" i morgon! I soffan!
                      

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0