Cyklat nordväst åt


Igår hade SPF sitt månatliga styrelsemöte på e.m. Jaa, jag börjar nog på o tröttna på mina åtaganden. Ja, pröva på saker o ting  är en sak men jag är nog ingen styrelsemänniska o det är samma ena som i princip håller på det mesta. Nä, jag trivdes bättre när jag gick på de vanliga månadsmötena o följde med på bussutflykter o bil-dito. Spela boule är ochså kul men där är vi alldrig mer än 6-7 st. Nä, det går mot det hållet igen! Är ju ute o går nästan varenda dag o det går hela förmiddagen åt med förberedelser, styrketräning o annat!

Apropå SPF så cyklade jag idag till villaområdena i nordväst o dela ut post till en del medlemmar. Vägen som skymtar på bilden är riksväg 50 mot Örebro. Kommer från ett av villaområdena och är på väg till ett nytt. Det är bergigt i Askersund med omgivningar o rätt som det är så kommer det en liten "holme" som på översta bilden!
                           Ja, efter att ha delat ut breven så återvände jag hem vid 11-tiden. styrketränad(åt en halv banan) samt åt sen en nyttig frukost med ägg, te, gröt med äpple och 3 matskedar av  en blandning av blåbär och granatäpple. Har blåbär kvar sen i somras! Sen en näve jordnötter o sen strör jag till sist kanel på "Jans röra" Ja, det glömde jag ju, jag pressar saften ur en 1/2 apelsin o slår i ochså. Det är så vitaminerna "sprutar" ur örona.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0