Idag är det datan, spel o sport

Apropå datan så gläder jag mig år att Anders hörde av sig o tyckte gårdagens bilder på min blogg var fina. Det är inte svårt att få vackra bilder från Askersund med omgivningar. I Närke är det mycket fin natur överhuvudtaget, från Kilsbegen till skärgården vid Askersund. I Laxåområdet finns det mest småsjöar i hela landet. O Tivedenområdet med sjön Fagertärn med sina fina röda näckrosor. O Närke är ett av Sveriges minsta landskap. Örebro län däremot är stort! Går ända upp till Dalarna bl.a.  Ja, Närke är underskattat. Har väl kommit i kläm mellan de större landskapen Dalarna, Värmland, östergötland, Västergötland o Västmanlamd.
                       Jaa, idag får vi se hur det går med sjuttifemman, V-75:an alltså! O det är är ochså fotboll o ishockey på programmet. När jag är hemma så är lördagen "helig" för mig. Jag rör mig inte utanför dörrarna utom att jag lämnar in v-75:an på spelhålan 200 m härifrån. O, jag blir så entusiastisk, o tänk jag kanske vinner pengar så att jag kan åka till Slovenien o Israel! Lotto hoppas jag ju ochså på. Har stående på lördagar!
                     Ja, lite krydda på tillvaron är det ju. Sen tycker jag att största kryddan för mig är när jag kan gå o cykla i naturen. En annan krydda hade ju varit att träffa "Gina lollobrigida" igen. Jag säger så här. Jag är glad att jag träffat henne några gånger(symbolik). Nu är hon väl 75, ja, va då då , hur gammal är jag själv! Tiden går fort, eller hur "Gina"?
                  Det här blev lite kåseriaktigt, livet är skönt med minnen av alla de slag mitt i nuet! Hä bra det för en "äldre" hjärna som gärna "leker" med, ja just hjärnan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0