Idag gick det bättre!


Bilden är från nybyggt område och ovanför det viker jag av till höger in på skogsrundan.
       Ja visst,  det var mycket säkrare o gå idag. Broddarna gjorde susen för det var precis lika glatt idag på vissa ställen. Broddarna använde jag mycket vintern 05-06, sen har jag knappt använt dom.
                        När det gäller vädret så såg jag på datan att det i Askersund skall bli snö i morgon som övergår i regn. Skall bara vara nån + grad. Regn o nån plusgrad är inget för mig. Sen på söndag skulle det bli snö igen o nån plusgrad.
På radarbilden har jag sett nederbördsområdet en bit väster om Sverige
                      Idag har det varit fredagshandlande. Till min glädje fanns ett Libanesiskt bröd(mjukt) som ibland är slut. Det är som mjukt polarbröd men jag tycker det är godare.
                   V-75 förväntningarna har jag fått ner "på jorden". Visst jag spelar för en hundring och så svågertipset som jag är med på för en 50-lapp. Ja, vi får se hur det går. Däremot har jag fått för mig att dom ringer från Visby på måndag o gratulerar mig till en stor storvinst på lotto! Jag tittar alldrig på dragningen(har stående rader) utan jag förnyar systemet var femte vecka!
         Imorgon är det skidor, vet ej om Kalla skall vara med. Skall fråga henne!  Handboll, Ishockey o spansk fotboll. Hä grejor hä!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0