Intressant att höra på radio idag!

 Vid bandybanan
Ja, det var det! För i p4 radio Örebro intervjuades Amanda Ekblom Käck, barn-barn till min kusin Gunnar på Björneborg utanför Örebro. Amanda är dotter till Elsabeth och bor i Örebro. Är redan nu lite kändis och verkar vara väldigt kreativ. Hon håller på att avsluta sin första långfilm, -Och Picadilly Cikus ligger inte i Kumla-  där hon fick en huvudroll bland många sökande. Filmen skall handla om 60-talet  Amanda har ochså vunnit första pris för en kortfilm där hon var regissör. Amanda är 19 år
                           Helgen ja!  V-75 gick som vanligt inte, Det går så dåligt så nu tror jag mer på mina stående lottorader. det var inte ens nån som fick  7 rätt i lördagens omgång.. Sport i tv har det ju varit och jag gladdes åt skidframgångar och att Arsenal fortsätter att vinna och att Djurgården kämpar på i elitserien i hockey o vann sin 4 match i sträck!
                        Nu har det kommit ett riktigt snötäcke igen i Askersund. När jag gick ut på min runda i morse så var det nån plusgrad o en 5-6 cm snö.

Och när jag kom hem tog jag som vanligt ett kort från balkongen när det kommit ordentligt med snö igen. Har kortet ochså mitt album -09. Aha, var det så mycket snö i vintras, typ. Rundan gick bra idag och det var riktigt  "mjukt" att gå!
Jag glömde ju det här kortet., taget nere vid strandpromenaden. Här kan ni se träbron som går ut till Borgmästarholmen( Barnens egen ö). Nu ser ni hur den ter sig i vinterskrud!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0