Ja, så gick den helgen!


 Undertecknad har ju "sportat" inomhus i helgen VI var väldigt bra i skidskytte o bandy, men i skidor, handboll o fotboll var DOM inte särskilt bra. Jaa, så är det ju vi är bra o dom är dåliga! V-75 inget!
                               Ibland tänker jag på vår dåliga ranking i fotboll. Vi ligger på ca 30:nde plats. Kom nu inte med det där snacket om att vi är ett litet land, det är lika små länder som har bättre ranking. Sen undrar jag om dom här intetsägande matcherna långt borta är nån mening med att ha. Nu förlora dom mot USA:s, ja b-lag, med 3-2. Byt ut dom här "gubbarna Lagerbäck o Andersson. Är fotbollslandslaget rankat som nr 30, jaa det är skäl nog!
               Gumman Tö ser ut att ha fått övertag nu utom i hembyggdsparken där det var lika isigt i "spåret", fick gå vid sidan om vägen!
                Sen kom jag ner på strandpromenaden där dom röjer o förstärker. Hoppas dom blir klara till sommaren!


I hamnen låg isen på vissa ställen ännu liksom vid strandpromenaden. Det här fotot är taget mot en "inbuktning" där många båtar ligger fötöljda o upplagda för vintern. Doppingarna brukar häcka i vassen t.v. om den röda byggnaden!

Där det var isfritt fanns många änder med den vita ankan i spetsen. En enda hade flygit upp på kajen o stod lugnt o titta på mig när jag gick förbi. Bra foto tycker jag! Ibland blir det enklaste bäst! Efter den lugna o försiktiga färden i hembyggdsparken med omg. gick det fort när jag kom ner till strandpromenaden. Gick som vanligt igenom kyrkogården nära hemmet,där jag tänkte på levande o döda, i ja, förnöjsamhetens tecken!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0