Lite mystiskt faktiskt!


Jaa, mitt inlägg från igår finns inte med på ekblo.blogg.se men här där jag skriver finns det med.. Får se hur det går med det här inlägget!
                        Rundan i dag lika suverän som i går! Sol, vindställa o ca-10. Uppe vid bandybanan i början på rundan spolades isen ytterligare för nu kan Askersunds bandylag äntlingen spela på sin hemmabana. Annars brukar dom få åka in o spela sina hemmamatcher i  Örebro på deras konstfrusna bandybana! I dag kändes det faktiskt ännu lite kallare i luften o på väg från hemmet mötte jag ytterligare en dam som var sjuk o skulle gå på vårdcentralen. hosta o feber. O det verkar grassera här i Askersund!
                       När jag kom ner på strandpromenaden gick jag över till Borgmästarholmen(barnens egen Ö) och fotograferade badviken. Där badade jag i slutet av juli då vi hade en liten värmebölja har jag för mig. Se foto!

Kunde säkert gått över isen till ön, för som synes gick det bra att åka skridskor. Ja, fortsätter det här kalla vädret så kommer jag o ta broddarna på kängorna o vandra mellan holmarna. Japp, nu skall jag cykla o handla på Netto. Bra för höften o cykla emellanåt. Jaa, dass var alles fyr heute! Nä, nu kom det andra inlägget med plötsligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0