"Missriktad" höst?


Från vinter till vadå, ja det funderade jag på när jag motionerade idag. Nära första slingan ligger Askersunds idrottsplats med bl.a. fotbollsplanen. Grön gräsmatta, verkar inte tagit så mycket stryk av den senare tidens nattkyla med många minusgrader. lite blöt o blaskig är den ju förståss. På nått vis tycker jag det verkade vara  återgång till grå novemberhöst.

Det här är inne i skogen. Is o snö är ett minne blott. Idag har det varit riktigt mörkt ute och inne. Parakiten Kalla har lampan tänd i köket t.ex. På det här fotot skulle man nästan kunnat tänka sig att det var början av mars. Men det var för dåligt ljus för det, tycker jag. Jag säger som jag sagt innan, låt det vara riktig vinter när det så skall va. Naturen mår mycket bättre av det o får "vila" sig!

Ja, sen kom jag ner till strandpromenaden så småningom. Isen ligger ju men mycket vatten på den och eftersom det är 5-6 plusgrader ute idag så bryts den nog upp om några dar om inte vädret ändrar sig. Men det är som alltid  här i livet, inget ont utan det har något gott med sig. Det är ju betydligt skonsammare för kroppen att få fäste i gåendet o slippa glattandet. Jag har visserliggen broddar att sätta på kängorna men då skall det vara vinterväglag hela sträckan!
                                  Rundan gick alldeles utmärkt idag och sen körde jag med lite träning för rygg-höft och styrketräning. Nu är jag inne i den icke föraktfulla vardagslunken igen. Som vanligt inget att klaga på, Konstatera kan jag ju göra!
                                                 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0