Sport, sport, sport o sport!

 Bild rtr.ch
                                                        Skidor
Den här killen Dario Cologna Lite stolt är jag ju för jag har släktingar på min mormors sida i Schweitz som heter Brunner men nån av dom har jag inte träffat sen jag var pojke. Dario vann Tour De Skie på ett imponerande sätt!  Killen är bara 22 år och har framtiden för sig. Jag tycker det är kul när fler o fler länder kommer in i längdskidåkningen.
                          På damsidan vann Virpi Kautonen men som sagt, ja, jag är inte lika imponerad av det. Hon är ju mer etablerad O sen var det ju som upplagt för henne, då tävlingarna var mest i klassisk stil!
                                              Ishockey
                          I går såg jag Frölunda-Linköping  på tv. Mycket bra match som Linköping vann med 3-2. Dom kommer o bli svåra i slutspelet!. Sen såg jag en rysarmatch som Sverige vann över Slovakien i JVM. Det var ingen lätt match men Sverige visade sin styrka i 3 perioden! Canada vann på straffar mot Ryssland så nu möts Sverige o Kanada i finalen, precis som förra året då Sverige förlora i förlängningen!
                                              V-75
           Inget spel går in, Harry misslyckades totalt. Det är tråkigt när man aldrig vinner nått! Dock var det roligt att se Lufti Kolgini vinna hela 4 lopp. Hans hästar gick som tåget.
                                             Fotboll
          I går vann Barcelona mot Mallorca med 3-1. Tyvärr vann Real Madrid i dag med 1-0 igen, den här gången mot Vallaloid. Men dom ligger 10 poäng efter Barcelona så det är lugnt
                                       Jag kommer banne mig inte i håg allt som jag sett i helgen!
 Vad jag däremot kommer ihåg är att jag skall till mina systrar i Hjo i morgon. Blir en visit över trettonhelgen. Min svåger Erland kommer o hämtar mig!
                          I morse var det -15,5 grader i Askersund. Kylan skall väl stå sig några dar men sen verkar det som om det skulle bli mildare o plusgrader till nästa helg enl. SMHI! Tyvärr tycker jag. Regn o blåst o 3 grader + är inget o hänga i julgran, t.ex!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0