Fart på både den ene o andre!


Nere vid strandpromenaden är det inte svårt att få fina bilder. Det här är en vy över den vackra och naturskyddade skärgården som sträcker sig nån mil? söderut. Som vanligt pratar jag med olika personer men inte mötte jag särskilt många. Men det beror på att jag var ute ganska tidigt, vid 8:30-tiden

Den vita ankan o hans kompisar var det full fart på ner mot sjön. Kanske beroende att en hund med husse närmade sig O bli fotograferade är dom ju vana vid !Det är 3 sommaren som ankan vistas här vid strandpromenaden o ibland i hamnen. Vinter som sommar sen han o de 3 andra ankorna rymde hemifrån.

 Sen hamna dom i vattnet. Här är inte lätt o se vilka som är and eller ankhonor. Den första är en andhona, det ser jag på näbben! Jämför färgen på ankhanens o andhonans. Storleken skiljer sig ochså. Änderna har lite  större!
                            På mig var det ochså full fart! Kände mig mycket piggare än igår då jag var ganska trött. Ju mer motion desto piggare blir jag! O i em blir det blåbärsplockning utan stress. Har ingen anledning o jäkta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0